سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خرید فولاد در تبریز

خرید فولاد در تبریز

خرید فولاد در تبریز ، فولاد آلیاژی یکی از 4 نوع فولاد است، هر چند خود فولاد هم آلیاژی از کربن و آهن می باشد. این نوع آلیاژ به دلیل داشتن ویژگی هایی همچون قیمت مناسب، دسترس پذیری بالا، استخراج و تولید راحت و سریع اهمیت زیادی پیدا کرده است. در صنایع مختلف آلیاژهای بسیار متنوعی داریم که شاید کم و بیش این خصوصیات را داشته باشند اما نقطه تمایز فولادهای آلیاژی نسبت به سایر انواع آلیاژها این است که امکان اضافه کردن عناصر مختلف در مرحله ذوب و ساخت انواع فولادهای آلیاژی است. برهمین اساس در ادامه به توضیح انواع فولاد آلیاژی می پردازیم.


خرید فولاد در تبریز

انواع فولاد آلیاژی برحسب درصد عناصر به دو گروه فولاد کم آلیاژ (Low-alloy Steel) و پر آلیاژ (High-alloy Steel) تقسیم بندی می شوند. ترکیب و درصد عناصر آلیاژی خصوصیات مختلف فولادهای آلیاژی را تعیین می کند. فولاد کم آلیاژ به انواعی می گویند که درصد عناصر آلیاژی کمتر از 8% و نوع پرآلیاژ بیشتر از 8% می باشد. حدود 20 عنصر مختلف را می توان در مرحله ذوب به کربن فولادی اضافه کرد تا گریدهای مختلفی از آلیاژ فولادی تولید شود که بسته به نوع عنصر و درصد آن خصوصیات مختلفی خواهد داشت.

روش بسمه

در این روش ، ناخالصی‌های موجود در چدن مذاب را به کمک سوزاندن در اکسیژن کاهش داده ، آن را به فولاد تبدیل می‌کنند. پوشش جدار داخلی کوره بسمه از سیلیس یا اکسید منیزیم و گنجایش آن در حدود 15 تن است. نحوه کار کوره به این ترتیب است که جریانی از هوا را به داخل چدن مذاب هدایت می‌کنند تا ناخالصی‌های کربن و گوگرد به‌صورت گازهای SO2 و CO2 از محیط خارج شود و ناخالصی‌های فسفر و سیلیس موجود در چدن مذاب در واکنش با اکسیژن موجود در هوا به‌صورت اکسیدهای غیر فرار P4O10 و SiO2 جذب جدارهای داخلی کوره شوند.  

روش کوره باز (یا روش مارتن)

در این روش برای جدا کردن ناخالصی‌های موجود در چدن ، از اکسیژن موجود در زنگ آهن یا اکسید آهن به جای اکسیژن موجود در هوا در روش بسمه (به منظور سوزاندن ناخالصی‌هایی مانند کربن ، گوگرد و غیره) استفاده می‌شود. برای این منظور از کوره باز استفاده می‌شود که پوشش جدار داخلی آن از MgO و CaO تشکیل شده است و گنجایش آن نیز بین 50 تا 150 تن چدن مذاب است. حرارت لازم برای گرم کردن کوره از گازهای خروجی کوره و یا مواد نفتی تأمین می‌شود.

روش الکتریکی

از این روش در تهیه فولادهای ویژه‌ای که برای مصارف علمی ‌و صنعتی بسیار دقیق لازم است، استفاده می‌شود که در کوره الکتریکی با الکترودهای گرافیت صورت می‌گیرد. از ویژگی‌های این روش این است که احتیاج به ماده سوختنی و اکسیژن ندارد و دما را می‌توان نسبت به دو روش قبلی ، بالاتر برد.

تصفیه مجدد فولادی

این روش برای تصفیه مجدد فولادی که از روش بسمه و یا روش کوره باز بدست آمده است، به منظور تبدیل آن به محصول مرغوبتر ، بکار می‌رود. برای این کار مقدار محاسبه شده ای از زنگ آهن را به فولاد بدست آمده از روشهای دیگر ، در کوره الکتریکی اضافه کرده و حرارت می‌دهند. در این روش ، برای جذب و حذف گوگرد موجود در فولاد مقدار محاسبه شده‌ای اکسید کلسیم و برای جذب اکسیژن محلول در فولاد مقدار محاسبه شده ای آلیاژ فروسیلیسیم (آلیاژ آهن و سیلیسیم) اضافه می‌کنند.

انواع فولاد و کاربرد آن‌ها

از نظر محتوای کربن ، فولاد به سه نوع تقسیم می‌شود:سرعت عمل این روش زیاد است، به همین دلیل کنترل مقدار اکسیژن مورد نیاز برای حذف دلخواه ناخالصی‌های چدن غیرممکن است و در نتیجه فولاد با کیفیت مطلوب و دلخواه را نمی‌توان به این روش بدست آورد.

فولاد نرم

این نوع فولاد کمتر از 0,2 درصد کربن دارد و بیشتر در تهیه پیچ و مهره ، سیم خاردار و چرخ دنده ساعت و … بکار می‌رود.برای تکمیل عمل اکسیداسیون ، هوای گرم نیز به چدن مذاب دمیده می‌شود. زمان عملکرد این کوره طولانی‌تر از روش بسمه است. از این نظر می‌توان با دقت بیشتری عمل حذف ناخالصی‌ها را کنترل کرد و در نتیجه محصول مرغوب‌تری بدست آورد.

فولاد متوسط

این فولاد بین 0,2 تا 0,6 درصد کربن دارد و برای تهیه ریل و راه آهن و مصالح ساختمانی مانند تیرآهن مصرف می‌شود.به ترکیبات زودگداز Mg3(PO4)2 و MgSiO3 تبدیل و سپس به‌صورت سرباره خارج شوند.

فولاد سخت

فولاد سخت بین 0,6 تا 1,6 درصد کربن دارد که قابل آب دادن است و برای تهیه فنرهای فولادی ، تیر ، وسایل جراحی ، مته و … بکار می‌رود.

فولاد ضدزنگ

بر روی کارد و چنگال آشپز خانه کلمات Stain steel را می بینید و همین طور در پشت ساعت ها . فولاد ضد زنگ را فولاد زنگ نزن نیز می گویند . فولاد ضد زنگ آلیاژی است که در آن کروم به کار رفته است . سه نوع فولاد ضد زنگ وجود دارد . نوع اول آن دارای 13 درصد کروم و مقداری نیکل و بقیه آهن . نوع دوم آن دارای 17 درصد کروم و 2 درصد نیکل و بقیه آهن است . نوع سوم آن دارای 18 درصد کروم و6 درصد نیکل وبقیه آهن است . فولاد ضد زنگ در تهیه آلات برنده به کار می رود و علت آن مقاومت این آلیاژ در برابر خوردگی است .

آلیاژ های کروم بدون آهن

آلیاژ های کروم بدون آهن شامل آلیاژ نیکروم و کرومل است که در وسایل گرمایی مختلف به علت خاصیت مقاومت الکتریکی شان به کار می روند .کروم چون زنگ نمی زند برای روکش کردن سایر فلزات به کار می رود . ترکیبات کروم در رنگرزی و دباغی نیز به کار می روند . مواد نسوزی که به عنوان آستر کوره های الکتریکی مصرف می شوند از مخلوط کردن سنگ معدن کرومیت با خاک چینی یا اکسید منیزیم تهیه می شوند . فولاد کروم که دارای 4 درصد کروم و 1 در صد کربن است بسیار سخت بوده و موارد استعمال فراوان دارد .

فولاد کروم ـ وانادیم

فولاد کروم ـ وانادیم خیلی سخت و محکم بوده و در ساختن فنرها و چرخ های اتومبیل به کار می رود . فولادکروم ـ نیکل در روکش کردن سلاح های جنگی و فولاد های کروم تنگستن و کروم مولیبدن در ساختن ابزار هایی که با سرعت خیلی زیاد کار می کنند مصرف می شود . نیکروم که قبلا به آن اشاره شد آلیاژی است که دارای 11 تا 25 درصد کروم و بقیه نیکل است . استلیت آلیاژی است که دارای کروم کبالت وتنگستن است و در وسایل جراحی و قسمت هایی از موتور اتوموبیل به کار رفته است . در شیشه های رنگی نیز مفداری از نمک های کروم دار مصرف شده است.

فولاد کاغذی

نگرانی که ذهن اکثر فولادسازان جهان را به خود مشغول کرده، این است که هر چقدر افزایش تقاضا برای مصرف فولاد از میزان روزهای اوج خود کمتر شود، افزایش چشمگیر و قابل ملاحظه در ظرفیت تولید فولاد چین به سمت صادرات به بازارهای مصرف خارج گرایش پیدا خواهد کرد.

صادرات محدود فولاد در جهان

تجارت جهانی فولاد(واردات-صادرات) سالیانه حدود 30 الی 35 درصد کل تولید جهانی آن می‌باشد. دلیل عمده کم ‌بودن حجم تجارت فولاد، مشکل حمل و نقل فولاد و هزینه‌بر بودن آن است. به همین دلیل، تولیدکنندگان فولاد سعی می‌کنند که عمده تولیداتشان را در داخل کشور خود عرضه نمایند و اگر بخواهند صادرات هم داشته باشند، به دنبال بازارهای نزدیک و محلی هستند. کشورهایی مثل ژاپن و ترکیه در دسته صادرکنندگان بزرگ فولاد هستند .آمریکا نیز با وجود صادراتی که دارد، جزو بزرگترین واردکنندگان فولاد می باشد.


خرید فولاد 

خرید فولاد .فولاد (Steel) آلیاژی از آهن است که درصد وزن کربن آن بین 0.002 تا 2.1 است. به زبان ساده فولاد را میتوان آلیاژی دانست که آهن عنصر پایه و کربن عنصر آلیاژی اصلی آن باشد گرچه یک فولاد تماماً از
آهن و کربن تشکیل نشده و ساده ترین نوع فولادها نیز عناصر آلیاژی دیگری در کنار این دو عنصر به همراه دارند.

قیمت تیرآهن

قیمت تیرآهن بی شک یکی از مهم ترین مواد به کار رفته در ساخت و سازها، تیرآهن می باشد. تولید تیرآهن H شکل (تیر آهن بال پهن IPB)، باعث تحول بزرگی در صنعت فولاد گردید و در بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار گرفت! در این مقاله قصد داریم شما را با انواع تیر آهن ها و نکات پیرامونی آن آشنا کنیم. پس با فولاد آرکا همراه باشید.

قیمت لوله

قیمت لوله در این مقاله، فولادآرکا سعی دارد تا با ارائه مقاله ای در مورد انواع لوله های فولادی، هموطنان عزیز را در خرید لوله فولادی راهنمایی کرده و مشاوره ای کامل را به آن ها ارائه دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب با ما همراه باشید و یا در صورت نیاز می توانید در هر ساعت از شبانه روز با مشاورین ما در فولادآرکا تماس حاصل بفرمایید.